Team Gezellige Autosociëteit.

De gezellige autosociëteit voor autoliefhebbers uit het Westland, Haaglanden, Delft, Brabant en omstreken.


Een ieder die van auto's houd, kan lid worden van Vereniging Team G.A.S. Wij organiseren iedere maand een bbq voor de leden om gezamelijk te praten over auto's, meetings, veranderingen aan de auto. het maakt ons niks uit of je nu een Amerikaanse auto of gewoon een europese auto rijd elk merk is welkom bij ons in de vereniging.

Team G.A.S. onderscheidt zich van vele andere clubs omdat wij gezelligheid en broederschap bovenaan hebben staan en op de tweede plaats onze passie, de liefde voor auto's. Bij ons maakt het niet uit wat voor auto je rijd, ook zijn wij niet merk gebonden.

Team G.A.S. Sponsoren

Zonder dat het u een cent extra kost!!  dat kan en doet u zo eenvoudig!

U kunt door middel van Sponsorkliks een financiële bijdrage leveren aan de vereniging. Dan kan dat ook op deze manier!

Via het logo van Sponsorkliks die bij dit blog staat gaat u naar sponsorkliks en zit u gelijk op de sponsoring van team G.A.S. Op deze manier doneert sponsorkliks gemiddeld 5% van het aankoopbedrag naar onze  

vereniging. Ook kunt u heel gemakkelijk via app store of Android de app sponsorkliks downloaden en  hierbij dient u dan  in het witte balkje team G.A.S in te vullen. Vanuit de app is het heel gemakkelijk naar de desgewenste webwinkel te gaan door op het icoontje te klikken.

Hieronder een kleine selectie die verbonden zijn aan sponsorkliks:

Coolblue, booqify, bol.bom, jysk, KLM, media-markt, A.H, Staatsloterij, Jumbo, Lidl, OTTO, KOBO, ANWB, Hema, Ali express, Douglas, bodystore.nl En nog vele andere webwinkels

Nogmaals het kost u niets extra's om zo een bijdrage te leveren aan onze vereniging, en de vereniging zal dankbaar zijn daarvoor.